Суцільний позитив!!! :)
|
|
FCSD-girl | Дата: Середа, 23.05.2007, 23:24:57 | Повідомлення # 1 |
фанадко_О! гг! :)
Група: Адміністрація
Статус: відсутній
| Власне цю тему вже давно треба було створити, але якось руки не доходили і, мабуть, все ж таки настрій не досить вдалий був! Але сьогодні - якраз!!! Повернулась з матчу Шахтар-Динамо, сповнена позитивними почуттями! Не дивлячись, що рахунок на табло все одно залишився нічийним, але сама гра мені доволі сподобалась! У кожної команди було багато непоганих моментів! На подив компетентне було суддівство одеського рефері Віталія Годуляна! За що не можу не сказати йому дякую! А ми, фани ШД, очікували побачити "улюбленого" Шандора, який прекрасно судить... щоправда тільки за ДК!!! Неймовірно сподобались наш суппорт і банерні діалоги з київськими грандами! Було весело, цікаво і позитивно!!!
Don`t be a conformist! Join the minority! :)
|
|
| |
ilex | Дата: Середа, 23.05.2007, 23:47:20 | Повідомлення # 2 |
Завжди на сайті
Група: Модератори
| і футбол був такий нічогенький ; )
|
|
| |
FCSD-girl | Дата: П`ятниця, 25.05.2007, 01:29:02 | Повідомлення # 3 |
фанадко_О! гг! :)
| ilex, дійсно нічогенький! І результат по грі! Не можна сказати, що хтось був кращий, хтось гірший!!! Зіграли на одному рівні!!!
Don`t be a conformist! Join the minority! :)
|
|
| |
Kpyto | Дата: П`ятниця, 25.05.2007, 09:10:05 | Повідомлення # 4 |
| ilex, FCSD-girl, але цей коментатор!!! Це жах! Я про футбол почув 10%, а 90% це його роздуми на тему - "от якби, та якби, який гарний провальний момент, цей хлопець ще покааааже всім," Ганьба такому коментаторству! а футбол був чудовий!
2012ua.net - нова версія нашого сайту - завітайте на оновлений сайт!
|
|
| |
Bask | Дата: П`ятниця, 25.05.2007, 14:16:25 | Повідомлення # 5 |
Приходить зрідка
Група: Вболівальники
| Kpyto, Да это тебе ПОЗОР, если ты не знаешь известнейшого и классного коментатора, в прошлом хорошего вратаря Владимира Маслаченко. Не нравиться - выключил бы звук и втыкал бы в телик. Ужас просто какой-то, такое неуважение к такому человеку, зато наших коментаторов наверно боготворяешь, которые и слова не могут сказать!
|
|
| |
Kpyto | Дата: П`ятниця, 25.05.2007, 17:43:44 | Повідомлення # 6 |
| Bask, между прочим знал что он в прошлом футболист. И других комментаторов не боготворю. Но ты как я вижу тоже смотрел этот матч. И что? ЭТО ты называешь обьективным мнением?
|
|
| |
ilex | Дата: Субота, 26.05.2007, 03:45:31 | Повідомлення # 7 |
Завжди на сайті
| Bask, Kpyto, футболіст він маститий ніхто з цим не сперечається а от коментатор : ) якщо хочеться то це саме то : ), проте в багатьох епізодах коментар виглядав трохи далеким від футболу : ), і можна було подумати що коментує людина далека від футболу ; ). Проте багатьом такий коментар матчу подобається. Як кажуть коментатора не обирають. : ) До речі в Україні також є такі кумедні коментатори : ) іноді таки хочеться вимкнути звук... але! тоді ж і вся атмосфера футбольна зникне вболівальники і т.д.
|
|
| |
ilex | Дата: Субота, 26.05.2007, 03:48:01 | Повідомлення # 8 |
Завжди на сайті
| FCSD-girl, згоден з тобою. Непоганий результат особливо перед недільним матчем!
|
|
| |
Bask | Дата: Субота, 26.05.2007, 19:32:38 | Повідомлення # 9 |
Приходить зрідка
Група: Вболівальники
| ilex, Все как раз наоборот.Он как раз и разбираеться в футболе поболее чем наши коментаторы. Самые лучшие коментаторы это те люди которые когда-то играли в футбол на поролфесиональном уровне. ОНИ видят футбол, а не рассказывают кто кому пас отдал. Неужели для вас лучший коментатор тот который знает кто сейчас с мячем, а не тот который доступно и правильно описывает суть игры!? А тепенрь обьясните мне что именно вам не понравилось в его роботе, а то ничего определенного я от вас не услышал!
|
|
| |
Kpyto | Дата: Субота, 26.05.2007, 20:38:32 | Повідомлення # 10 |
| Bask, понимаешь, мне тяжело с тобой спорить... Т.к. твое мнение (ИМХО) авторитетнее.. Но мне НЕ понравились: 1) Неприкрытые симпатии к одной из команд. 2) НЕ обьективные суждения по поводу игры 3) Расхваливание моментов которые мне как зрителю совсем не понятны. Он не обьясняет в чем дело - но я 150 раз слышу- вы посмотрите! посмотрите! куда? на кого? что случилось? Вот, где-то так... Конечно были эпизоды минут по 10 когда его слушать было очень интересно... Но когда его заносило - лично мне не нравилось...
|
|
| |