Ваш улюблений гравець. Хто він?
|
|
FCSD-girl | Дата: Вівторок, 01.05.2007, 22:55:21 | Повідомлення # 21 |
фанадко_О! гг! :)
Група: Адміністрація
Статус: відсутній
| Kelt, а чому тоді тільки про "Шахтар" у неї питаєш? Вже й про інших спитай!!!!!
Don`t be a conformist! Join the minority! :)
|
|
| |
ilex | Дата: Вівторок, 01.05.2007, 23:26:07 | Повідомлення # 22 |
Завжди на сайті
Група: Модератори
| Kelt, charmed, прямо таки клуб нелюбителів Тотті Роми та Італії : ). Ну цікаво хто ще вступить до нього??? : ) Kelt, а чого Есьєна не любиш?
|
|
| |
FCSD-girl | Дата: Середа, 02.05.2007, 01:50:56 | Повідомлення # 23 |
| ilex, ти не подумай! Я до клубуQuote | нелюбителів Тотті Роми та Італії | вступаю! Але італійці іноді на полі, як кажуть, "перегинають палицю"! Хоча вони і прекрасний футбол показують, але я теж не завжди у захваті від їх стилю гри. Аж надто жорстокі!!!
|
|
| |
charmed | Дата: Середа, 02.05.2007, 13:03:52 | Повідомлення # 24 |
Дівчина в стилі МЮ!
| Kelt, Із Дніпра подобається Корніленко,Кернозенко,Русол та Бартулович! До речі останній декілька днів тому роздавав автографи в нашому фан-шопі,а я й не знала! Katarina ilex, а ось відео про найжорстокіші фоли Матерацці http://video.i.ua/user/348321/468/3538/
|
|
| |
Sabakon | Дата: Середа, 02.05.2007, 15:06:10 | Повідомлення # 25 |
Група: Гості
| Криштиану Роналду однозначно
|
|
| |
Kelt | Дата: Середа, 02.05.2007, 19:29:37 | Повідомлення # 26 |
Постійно тут
Група: Фанати
| Quote (ilex) | а чого Есьєна не любиш? | Мені завжди здається,що він підмальовує очі косметикою . А серьёозно,дуже не подобається його стиль гри,гра в ногу,а вже потім в м"яч. доречі згадав,ще більше я ненавиджу Роббена (його витівку в минулому сезоні проти Рейни пам"ятаєте). та й взагалі він більше на клоуна схожий ніж на футболіста.
|
|
| |
ilex | Дата: Середа, 02.05.2007, 22:08:52 | Повідомлення # 27 |
Завжди на сайті
| charmed, більшість із цих фолів не більше ніж зустрічна небезпечна гра ; ) в будь-якому більш менш напруженому матчі можна побачити куди більш "жорстокі" фоли : )
|
|
| |
ilex | Дата: Середа, 02.05.2007, 22:15:47 | Повідомлення # 28 |
Завжди на сайті
| FCSD-girl, Quote (FCSD-girl) | ilex, ти не подумай! Я до клубу Цитата нелюбителів Тотті Роми та Італії вступаю! ;) | тобто вступаеш? : ) ну перегинають не перегинають - а чемпіонами світу просто так не стають : )
|
|
| |
ilex | Дата: Четвер, 03.05.2007, 00:01:44 | Повідомлення # 29 |
Завжди на сайті
| до речі ніхто часом не помітив за що дали Роналду жовту? ; ) це щодо грубощів на полі...
|
|
| |
FCSD-girl | Дата: Четвер, 03.05.2007, 00:12:28 | Повідомлення # 30 |
| ilex, ні, однозначно НЕ вступаю! Ти вибач, звісно, але я пам`ятаю, яким чином вони оте своє чемпіонство отримали - через скандальний інцедент на полі!!! Хоча не сперечаюся, грати вони теж вміють!!!
|
|
| |