Ваш улюблений гравець. Хто він?
|
|
Відвідувач | Дата: Четвер, 03.05.2007, 00:15:45 | Повідомлення # 31 |
Група: Гості
| Quote (ilex) | (не знаю що там було з Рейною...), | ...Рейна поплескав Роббена по щоці...ну як це сказати...по-чоловічому.НЕ ВДАРИВ,а поплескав. Роббен звалився наче в нього каманюку кинули... Рейну вилучили...
|
|
| |
ilex | Дата: Четвер, 03.05.2007, 02:28:24 | Повідомлення # 32 |
Завжди на сайті
Група: Модератори
Статус: відсутній
| FCSD-girl, між іншим той інцедент сам Зідан і почав : ) але то вже історія... та і що ти хочеш сказати що Матерацці на протязі 7 матчів головою буцали :D Цікаво хто ж не дав українцям пройти італійців і зробити фінал чесним ??? Доречі збірна італії вчинила досить галантно і перевела гру на пенальті : ) хіба ні? могли ж скористатися чисельною більшістю і вирішити все в матчі, а от ні вирівняли шанси ну і де ж тут нечесність? : )
|
|
| |
ilex | Дата: Четвер, 03.05.2007, 02:29:11 | Повідомлення # 33 |
Завжди на сайті
| Відвідувач, не смішно мабуть було тільки рейні : )
|
|
| |
Kelt | Дата: Четвер, 03.05.2007, 08:34:55 | Повідомлення # 34 |
Постійно тут
Група: Фанати
| Відвідувач - це я
Повідомлення відредагував Kelt - Четвер, 03.05.2007, 08:35:13 |
|
| |
FCSD-girl | Дата: Четвер, 03.05.2007, 17:16:53 | Повідомлення # 35 |
фанадко_О! гг! :)
Група: Адміністрація
| ilex, хочеш сказати, що італійці - лицарі сучасності? Не сміши мої зуби!!! А розпалив той інцедент саме Матерацці! Нахабство італійців іноді дійсно виводить з себе! Хоча Зідан теж не був янголом в тій ситуації!
Don`t be a conformist! Join the minority! :)
|
|
| |
FCSD-girl | Дата: Четвер, 03.05.2007, 17:18:09 | Повідомлення # 36 |
фанадко_О! гг! :)
Група: Адміністрація
| Kelt, а від кого це ти шифрувався? М?
Don`t be a conformist! Join the minority! :)
|
|
| |
ilex | Дата: Четвер, 03.05.2007, 19:23:52 | Повідомлення # 37 |
Завжди на сайті
| FCSD-girl, нема чого було Зідану футболку свою дарувати кому завгодно : ) FCSD-girl, нічого я не хочу сказати : ) а як тобі ГаТузик? оце тобі справжній лицар футболу : ) до речі : ) італійці звичайно хитрющі але манкуніанці також не дуже по серськи повели : ) коли м"ячика не віддали ; )
|
|
| |
Kelt | Дата: Четвер, 03.05.2007, 23:12:13 | Повідомлення # 38 |
Постійно тут
| Quote (FCSD-girl) | Kelt, а від кого це ти шифрувався? М? | та ну.просто автоматичний вхід на форум не виконавсь. мені нема від кого шифруватись. ОСЬ Я!!! :D
|
|
| |
Шумный | Дата: П`ятниця, 04.05.2007, 22:53:17 | Повідомлення # 39 |
Людина з сорокової милі
Група: Вболівальники
| мой любимый - руни. потому что англичанин, и в мю. и есть перспектива нового джеффри херста)) еще криштиану роналду - эстетика и еще раз эстетика)) техника на грани фантастики) ну и третий пожалуй анри.
Go magpies!
|
|
| |
Kelt | Дата: Субота, 05.05.2007, 14:23:43 | Повідомлення # 40 |
Постійно тут
| Quote (Шумный) | мой любимый - руни. потому что англичанин, и в мю. и есть перспектива нового джеффри херста)) еще криштиану роналду - эстетика и еще раз эстетика)) техника на грани фантастики) ну и третий пожалуй анри. | ну этим троим товарищам тоже симпатизирую. футболка анри даже есть. а ещё респект за роналду.а то достали скептики и зависники...
|
|
| |